PAGAMENT CORRECTE

Ara mateix ja formes part de la llista de participants de Mataró Camina 2022.

Recorda guardar el mail de confirmació per tenir-lo a mà a l’hora d’anar a buscar la teva samarreta. En trobaràs tota la informació al respecte a la secció RECORDA! d’aquesta mateixa pàgina.

Moltes gràcies per la teva ajuda i col·laboració! 

T’hi esperem!

RECORDA !

Recollida de la teva samarreta prèvia reserva en el web

Les samarretes reservades a través d’aquesta web, es podran retirar a la sortida programada de 8:00 a les 9:00, prèvia presentació de l’acreditació del pagament de la mateixa a través del web.

També es podran retirar amb antelació, en els punts de venda presencials autoritzats del Cor de Maria, (La Riera 56 Mataró), de dilluns a divendres de 11:00 a 13:00 de i de 17:00 a 20:00, o els dissabte a la Plaça de Santa Anna de Mataró d’11 a 21 hores, prèvia presentació de l’acreditació del pagament de la mateixa a través del web.

Entitats organitzadores

La Caminada solidària Mataró Camina per l’Alzheimer, que compta amb destacades entitats sol·lidàries, continua en la línia de conscienciar i sensibilitzar la ciutadania sobre aquesta malaltia neurodegenerativa amb aquesta iniciativa, que té com a finalitat recaptar fons per a totes aquelles famílies que pateixen directa o indirectament els seus efectes.

Les tasques a dur a terme pels voluntaris i les voluntàries són variades i van en funció dels interessos de cadascú i cadascuna: muntatge d’infraestructura (taules, tancament, etc.), senyalització del recorregut, punts de control i avituallament…

Els nostres patrocinadors

Els nostres col·laboradors

A causa de la generositat dels nostres col·laboradors que han ajudat en el nostre treball per poder fer-ho realitat. Tots els nostres col·laboradors estan units en el seu compromís amb el nostre treball. Gràcies a ells, continuarem caminant plegats!

Mitjans de comunicació

Estaments oficials

Posa’t en contacte amb l’Associació. Implica’t!

Si vols apuntar-te com a voluntari de l’Associació Mataró camina, i tens més de 16 anys, omple les següents dades:

Ronda Bellavista, 43 Baix 08303 Mataró, Barcelona

665922464 / 630909851

10 + 13 =

Posa’t en contacte amb l’Associació. Implica’t!

Si vols apuntar-te com a voluntari de l’Associació Mataró camina, i tens més de 16 anys, omple les següents dades:

Ronda Bellavista, 43 Baix 08303 Mataró, Barcelona

665922464 / 630909851

4 + 9 =