Notícies

El passat dissabte 4 de novembre es va celebrar amb més de cent assistents el sopar de gala - lliurament del xec solidari a l'Associació de familiars d'Alzheimer Mataró i Maresme, a la seva presidenta. La xifra total del xec d'aquesta XVI Edició ha estat de 34.201 euros. Una xifra que ens omple d'orgull i que ens recorda un cop més de la força que tenim tots plegats.
Com cada any ens plau convidar-vos al lliurament del xec solidari per l'import total dels beneficis d'aquesta XVI edició, que tindrà lloc el proper dissabte 4 de novembre a les 21:00 al Hotel Atenea Port de Mataró, en el transcurs del sopar solidari, ja habitual de cada edició, en què agrairem a totes les entitats, participants, col·laboradors, proveïdors i voluntaris, la seva tasca i participació.
El passat dimecres 11 d'octubre es va celebrar el sorteig entre els i les participants a la XVI Mataró Camina per l'Alzheimer que ens van enviar les seves fotografies.
Des de l'Associació MATARÓ CAMINA volem agrair molt efusivament, l'ajuda i participació rebuda a la nostra cita del passat 1 d'octubre: “Mataró Camina per L'Alzheimer 2023”.
Mataró Camina per l’Alzheimer s’acosta al seu rècord pre-pandèmia amb 4.490 participants en una altra demostració de solidaritat mataronina. (Capgros.com)
Els caminants interessats a participar, hauran d’enviar les seves fotos a través d’ Instagram, pujant-les als seus perfils personals un màxim de tres fotografies realitzades durant la XVI Mataró CAMINA PER L’ALZHEIMER 2023, entre la data i horari establert d’aquest document i etiquetar-la amb el hashtag #caminaalzheimer23.
El període d’inscripcions presencials s’obrirà l'1 de setembre al web i el 4 de Setembre de manera presencial, i es tancarà a l’acabament de les samarretes i en tot cas, 30 minuts abans de l’inici de la caminada al Parc Central de Mataró. El preu serà 10 € els adults i 5 € els menors de 12 anys al moment de la inscripció.