Carta d’agraïment als col·laboradors, voluntaris i participants del Mataró Camina per L’Alzheimer 2023

Benvolguts col·laboradors, voluntaris i participants:

Des de l’Associació MATARÓ CAMINA volem agrair molt efusivament, l’ajuda i participació rebuda a la nostra cita del passat 1 d’octubre: “Mataró Camina per L’Alzheimer 2023”.

Gràcies a la vostra col·laboració i participació, un any més, hem pogut realitzar per Mataró i comarca, aquesta clàssica iniciativa solidària a favor dels malats d’Alzheimer i les seves famílies. És per a tots nosaltres molt reconfortant i un plaer, agrair-vos en nom de les famílies de malalts d’Alzheimer, la vostra dedicació, esforç i participació en aquesta caminada tan solidària.

En aquesta edició estem molt satisfets d’haver aconseguit 4.490 caminats solidaris, molt a prop del nostre sostre de participació d’any 2018 en què la assistència de caminants, abans de la covid, va ser de 5.060, quantitat que ens avala com una de les primeres caminades solidàries de Catalunya totalment organitzada per la voluntarietat.

Esperem confirmar-vos aviat i amb exactitud, la recaptació total d’aquesta edició, així els com tots detalls i despeses de la mateixa, i que puguin ser almenys, com a la passada edició de 2022, (28. 241,77 €), quantitat que lliurarem públicament, a l’associació de l’AFAM el proper 4 de novembre, i que serà destinada íntegrament a les famílies amb dificultats econòmiques, amb malalts d’Alzheimer, tal com ens va recordar la senyora presidenta de l’ AFAM, a la roda de premsa del passat 15 d’ setembre.

Només em resta demanar disculpes pels possibles errors que vam poder cometre involuntàriament, en properes edicions intentarem corregir-los. Un cop més, vull reiterar la nostra gratitud, tot esperant, que la propera XVII edició del 2024, sigui un gran èxit de participació i conscienciació igual que en aquesta ultima edició.

En el meu nom i en el de tots els meus companys que integren l’Associació Mataró Camina, rebeu una cordial salutació i la nostra immensa gratitud.

Josep Maria Spá (President)

Mataró, el 2 d’octubre del 2023