Guanyadors del sorteig

Moltes gràcies a tothom! 

Participa en el Sorteig fotogràfic 

Des de l’associació us convoquem a fer la caminada des de el diumenge 27 de Setembre i fins el diumenge 25 d’Octubre. Escolliu el dia, l’hora i el trajecte que vulgueu. Us demanem que us feu fotos portant el mocador d’aquesta edició, que el podreu adquirir per un preu de 2 euros a 43 entitats i establiments col·laboradors repartits arreu de Mataró.

Aquestes imatges es poden penjar a Instagram o a Facebook amb el hashtag #matarocamina2020 .

Entre els participants que ens hagin enviats fotos farem un sorteig de diversos obsequis proporcionats per diferents establiments col·laboradors després de l’últim dia d’aquesta convocatòria.

L’Associació Mataro Camina es reserva el dret a compartir les imatges enviades en totes les seves xarxes socials i fins i tot modificar-les afegint marques d’Aigua, o logotips de Mataro Camina per L’Alzheimer 2020.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for provesdfusio is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.

Error: Hashtag limit of 30 unique hashtags per week has been reached.

If you need to display more than 30 hashtag feeds on your site, consider connecting an additional business account from a separate Instagram and Facebook account.